50 54 39 08

Velkommen til min blog

Kære læser

Jeg er glad for at du har fundet vej herind til mine indlæg. Jeg er sikker på, at du vil finde god viden om de udfordringer, man kan stå i som menneske igennem et helt liv. Jeg vil i hvert fald gøre mit ypperste for, at det er relevant og inspirerende for dig.

Der vil være personlige beretninger fra mit eget liv og min opvækst, og historier jeg er blevet fortalt eller har hørt om. Alle med udgangspunkt i relationer mellem mennesker, på godt og ondt.

Indimellem går jeg i dybden med et tema. Det kan være vores følelsesliv, holdninger vi har og hvordan de er skabt. Tanker og bekymringer, og det vi kan have med os fra vores opvækst. Nogle gange er det alvorligt, andre gange humoristisk.

Du har mulighed for at kommentere på mine blogindlæg via min Facebookside, hvor blogindlæggene bliver slået op.

Mange hilsner
Charlotte