50 54 39 08

Udtalelser fra klienter

Det kan være godt at høre andres erfaring med at gå i terapi, hvad de har fået ud af det og hvilke problemstillinger, de har henvendt sig med. Måske kan det inspirere dig.

Tusind tak for mange gode samtaler. Du har fået mig til at kigge dybere ind i mig selv og jeg har lært mig selv at kende. Du mødte mig lige der hvor jeg var og det har givet mig en enorm indsigt og lyst til at passe på mig selv. Det har været en spændende opdagelsesrejse ind i menneskets sind og du har været god til at pin pointe hvor skoen trykkede gang på gang.

Jeg kan kun anbefale Charlotte. En mere kompetent psykoterapeut og livsguide skal man lede længe efter! Som jeg skriver ovenfor, så mange tak for de gode snakke. Det har virkelig hjulpet på min livsanskuelse.

Kvinde, 26 år


Jeg har været i et forløb hos CNS Terapi - Charlotte Nordahl Skaarup - som begyndte i august 2018. Jeg er vanvittig glad for de resultater, jeg indtil nu har nået. Charlotte er nærværende, og det er utrolig nemt at skabe den nødvendige tillid til hende. Hun er enormt lyttende, forstående og stiller nogle gode spørgsmål, der sætter gang i tankerne. Jeg føler mig tryg og forstået.

Jeg har også haft en e-mail konsultation med hende i forbindelse med et længere udlandsophold, hvilket var en enorm hjælp for mig. Hun svarede hurtigt og var god til at få mig tilbage på sporet med de rette spørgsmål. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Charlotte!

Kvinde, 33 år


Kære Charlotte. Tak for nogle gode seancer, opdagelser, forklaringer, øjenåbnere og "lukkede skotter". Det har givet mig selvindsigt og forståelse for mine omgivelser, og fred i sindet. Det har været godt at møde dig - og jeg håber du får lejlighed til at hjælpe mange andre godt videre i livet.

Kvinde, 60 år


Jeg er blevet bevidst om, at jeg kan ændre min historie i nutiden, det er fedt. Det er en frigørelse fra et indre fængsel, når jeg bliver bevidst. Hvad har jeg dog gået rundt og bildt mig selv ind.

Det er en øjenåbner at gå ind i modstande, det er næsten blevet en sport. Charlotte har sagt: "Du skal turde gå ind i noget dårligt, før det bliver godt". Jeg kan mærke, det er så lækkert at ændre kurs.

Mand, 30 år


Det har givet mig nogle gode værktøjer, så jeg har kunnet kommunikere med min ekskone. Charlotte har trevlet min måde at kommunikere på igennem og sat den op som et spejl for mig.

Selvom det har været hårdt, har det også været virkningsfuldt at blive bevidst. Jeg ville prøve hvad jeg kunne for at samarbejde med en, jeg i virkeligheden var rasende på. Jeg ville prøve for vores børns skyld - og jeg synes det lykkes bedre og bedre.

Mand, 44 år


Jeg har gået hos Charlotte, for at blive bedre til at håndtere kæreste og job. Jeg er nyligt flyttet sammen med min kæreste og hans børn, og det har været svært.

Det har været svært at rumme, at jeg har været jaloux på børnene. Svært at gå fra at være alene, og så ind i en familie, der har deres egen måde at gøre tingene på.

Det er befriende, at alt er tilladt at fortælle - ja nødvendigt, for at få det belyst og sat på plads. Jeg træner på, at blive bedre til at kommunikere mine behov, på en respektfuld måde.

Kvinde, 44 år


Hele mit liv har jeg brugt på, at gøre andre glade og tilfredse. Nu var det min tur til at komme først. Det er svært, og fyldt med dårlige følelser at tage ansvar for min egen glæde i livet.

Jeg har følt mig egoistisk, som en dårlig mor og mormor, når jeg ikke med det samme har gjort alt for mine nærmeste. Også selvom jeg har været utilfreds med at gøre alt for andre. Jeg øver mig hver dag, og det bliver hele tiden bedre.

Kvinde, 59 år