50 54 39 08

Kontakt, åbningstider og terapilokale

Kontaktinfo og åbningstider for CNS Terapi samt billeder af terapilokalet i Hillerød.

Kontakt

CNS Terapi
v/Charlotte Nordahl Skaarup
Frederiksgade 7
3400 Hillerød

Telefon: 50 54 39 08
Email: info@cnsterapi.dk

Åbningstider

Du er velkommen til at ringe eller skrive alle dage. Tager jeg ikke telefonen, kan du lægge en besked med dit navn og telefonnummer. Jeg vil ringe dig op hurtigst muligt, eller forsøge på det tidspunkt, du oplyser passer dig bedst.

Terapi og coaching
Jeg tilbyder terapi og coaching i Hillerød torsdage fra kl. 10 - 20 og lørdag/søndag efter aftale.

Online terapi og coaching
Efter aftale.

Ring 50 54 39 08 for en aftale eller skriv til info@cnsterapi.dk. Jeg ringer eller skriver tilbage for en aftale, når du oplyser dit navn og telefonnummer.

Terapilokale

Min klinik ligger på Frederiksgade 7, 1. sal, Hillerød i 'Huset for Sundhed & Balance'. Klinikken ligger i gåafstand fra Hillerød station, ca. 10 min, lige overfor Støberihallen og Gallerierne, hvor der også kan parkeres.

Kollage af terapilokaler

Her holder jeg til i lyst og velindrettet terapilokale på Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Det er muligt at parkere i gården, og dagsbillet til parkering kan hentes i venteværelset. Der er adgang fra både gården og gaden fælles med resten af husets brugere. Der er adgang med elevator for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Af hensyn til igangværende sessioner anbefaler jeg, at du har din mobiltelefon på lydløs mens du venter, og taler dæmpet. Jeg anbefaler også, at du bruger evt. ventetid på at gøre dig klar til terapien, ved at bevidstgøre dig om hvad du har brug for at snakke om. Kom gerne 10 minutter før du har en tid, netop til det formål.